Wat is er te doen bij B&B Hoeve BuytenHout? Genoeg.

Ontdek de veelzijdigheid van onze Bed and Breakfast Hoeve BuytenHout, waar er voor iedereen wat te beleven valt. Kies voor ons ‘Celebrating Love’ upgrade of verken de omgeving per fiets. Midden in de natuur bieden wij de perfecte plek om te ontspannen en helemaal tot rust te komen, of juist actief op pad te gaan!

Beeldmerk

Celebrate Love-upgrade

Vier de liefde bij Hoeve BuytenHout
Verras uw partner met een romantisch nachtje weg! Met de Celebrating love upgrade van Hoeve BuytenHout geniet u van een romantische overnachting. Er staat een flesje bubbels en een verrassing klaar op uw kamer. De volgende ochtend zorgen wij voor een heerlijk uitgebreid ontbijt.

€ 25,-

Beeldmerk

Fiets huren

Ontdek de prachtige omgeving van Hoeve BuytenHout per fiets! Fiets hiermee door polderlandschappen, naar de stad of het strand. Wilt u heerlijk op eigen kracht de omgeving verkennen? Huur dan een gloednieuwe fiets met versnellingen. De kosten per fiets bedragen € 7,50 per dag.

Voorzieningen in de buurt
Beeldmerk

Voorzieningen in de buurt

In de directe omgeving van de bed and breakfast zijn er leuke voorzieningen, zoals op 300 meter het gezellige en landelijke restaurant Café Du Midi. Ook is een bezoek aan de biologische boerderij Hoeve Biesland absoluut de moeite waard. In de boerderijwinkel tapt u rauwe melk en vindt u ook biologisch vlees uit de eigen slagerij, brood uit de biologische bakkerij, biologische groenten en nog veel meer.

Wilt u even helemaal tot rust komen… in stilte. Geniet van de polder, de wind in je gezicht en het geluid van de natuur in het Stiltegoed. In het buitengebied van Delft, Den Haag, Nootdorp en Pijnacker, midden in de Bieslandse polder ligt een oase van rust. Een gebied van 10 hectare tussen het Bieslandse bos en de weidsheid van de Bieslandse Polder.

Beeldmerk

Midden in de natuur

De bed and breakfast is een oase in het groen. De ligging in natuur- en recreatiegebied het Bieslandse Bos biedt meer dan voldoende gelegenheid voor mooie fiets- en wandeltochten of een frisse duik in één van de recreatieplassen in de buurt (bijvoorbeeld Delftse Hout of Dobbeplas). Het Bieslandse Bos is onderdeel van regiopark Buytenhout; een aaneengesloten natuurgebied tussen Delft, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. U kunt dus flinke afstanden door het groen afleggen en er zijn overal mooie plekjes en leuke horecagelegenheden voor uw tussenstops.

Bed and breakfast in Delfgauw
Beeldmerk

Bed and breakfast in Delfgauw

Onze B&B ligt in Delfgauw, provincie Zuid-Holland. Formeel is Delfgauw als dorp onderdeel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, maar gevoelsmatig past Delfgauw beter bij Delft. Sterker nog: aan de overkant van de aangrenzende weg, bevindt u zich feitelijk al in gemeente Delft. Het prachtige eeuwenoude centrum is dan ook op slechts 10 minuten rijden zowel met de auto als fiets. Ook bent u desgewenst in mum van tijd in hartje Rotterdam of Den Haag, beide ongeveer 20 minuten met de auto of 40 minuten met het OV.